Dag van de Diëtist: 19 september 2014

De Dag van de Diëtist is en blijft een mooie gelegenheid om extra activiteiten te ondernemen om het vak van de diëtist te profileren.

19 September valt in 2014 op vrijdag. Neemt u de vrijheid om uw activiteit eerder of later te organiseren. Wij zullen dit middels de website www.dagvandedietist.nl duidelijk aan de belangstellenden communiceren.

De NVD wil u ook in 2014 ondersteunen bij het organiseren van activiteiten. Er is een toolkit voor u ontwikkeld, op basis van onze ervaringen van voorgaande jaren. In de toolkit vindt u onder andere communicatiemiddelen, inspiratie, archiefmaterialen en een aanmeldformulier. Dit laatste omdat wij ook dit jaar de website dagvandedietist.nl zullen openen met een overzicht van alle bijzondere activiteiten op of rond de dag van de Diëtist. Wij horen heel graag van u wat u dit jaar gaat doen!

Aanmeldformulier


Communicatiemiddelen

Advertentie
Mogelijke nieuwe cliënten kunt u attenderen op de Dag van de Diëtist door middel van een advertentie in de lokale krant, een verenigingsblad, het tijdschrift dat uw werkgever uitgeeft (denk bv aan een magazine van een ziekenhuis) of in de huis-aan-huis krant. De NVD heeft een basis gemaakt.

Persbericht
Om aandacht te krijgen in de krant heeft u nieuws nodig. De Dag van de Diëtist is voor veel lokale kranten een goede aanleiding om er een stuk over te schrijven. Zij moeten dan echter wel weten dat het weer zover is! Wij willen u vragen het persbericht naar uw lokale krant te versturen. Via de website van de krant kunt u dit per mail in orde maken. Dit kan leiden tot een verslag in de lokale krant van de activiteiten die u met uw collega’s aanbiedt. Mogelijk komt daar gratis
publiciteit voor uw werkplek uit voort!

Wat vragen we van u?

Alleen wanneer er landelijk veel (kleine of grote) activiteiten worden aangeboden halen we ons doel. Een website met een korte lijst aan deelnemers heeft een tegengesteld effect.  Dus: doe mee!

Dit kan door een activiteit aan te bieden op of rond 19 september, maar dit kan ook door de poster te verspreiden en op te hangen, of door andere media in te zetten om aandacht voor de Dag van de Diëtist te genereren.

Wij horen graag uw plannen en andere reacties, zodat wij er samen voor kunnen zorgen dat de Dag van de Diëtist in 2014 een nog groter succes zal worden.

U kunt zich aanmelden via het aanmeldformulier. Andere reacties ontvangen wij graag via: bureau@nvdietist.nl o.v.v. Dag van de Diëtist 2014

Inspiratie

> Activiteitenoverzicht 2013
> Activiteitenoverzicht 2012
> Activiteitenoverzicht 2011