Landelijk klantervaringsonderzoek beschikbaar

Het is zover. U kunt zich aanmelden voor deelname aan het landelijk klantervaringsonderzoek voor de diëtetiek. Dit is een flinke stap op weg naar inzicht in de kwaliteit van de diëtist. Deelname levert u inzicht in uw eigen kwaliteitsgegevens op, maar u kunt uw gegevens ook vergelijken met het landelijk gemiddelde. Groot voordeel is dat iedereen gebruikt maakt van dezelfde vragenlijst. Hierdoor zijn gegevens ook echt te vergelijken.

 

Wilt u meer lezen over de opzet en voorwaarden van deelname aan van het klantervaringsonderzoek, klik dan hier.  Hier kunt u o.a. zien dat deelname voor een kleine praktijk slechts € 65,00 ex BTW per praktijk per jaar kost. Hiervoor kunt u met alle diëtisten in uw praktijk het hele jaar door onbeperkt gebruik maken van de vragenlijst en voldoet u aan de kwaliteitsnorm voor het kwaliteitsregister waarvoor u eenmalig 10 punten krijgt bij deelname.


Wilt u een demo en inzicht in de vragenlijst die u naar de cliënten toestuurt als u deelneemt, ga dan naar www.dieetstat.nl. De vragenlijst is uiteraard zorgvuldig opgesteld en nadrukkelijk besproken met diverse partijen, maar wel een dynamische lijst. Dit betekent dat wij de vragenlijst naar aanleiding van ervaringen tijdens het gebruik het komende jaar zullen bijschaven en aanpassen.

 

Wilt u zich aanmelden voor deelname?
Als u, en/of uw praktijk, mee wilt doen kunt u zich direct aanmelden bij de softwareleverancier waar de NVD dit mee heeft geregeld. Het adres voor aanmelding is https://www.dieetstat.nl. Bij aanmelding worden eenmalig € 15,00 administratiekosten in rekening gebracht.
De softwareleverancier regelt voor ons de praktijkadministratie. Na digitale aanmelding ontvangt u van hen een factuur. Zodra de factuur voldaan is, krijgt u een inlogcode waarmee u toegang heeft tot het gebruik van de vragenlijst en bijbehorende faciliteiten.

Heeft u overige vragen hierover dan kunt u mailen naar bureau@nvdietist.nl.

 

Datum: januari 2013