logo NVD

Routebeschrijving

De Molen 93, 2 hoog
3995 AW HOUTEN
tel. 030-6346222

 

Met de auto

 • Vanuit de richting Breda/'s-Hertogenbosch

  Neem bij knooppunt Everdingen de A27 richting Utrecht. Verlaat de A27 bij de afslag Houten (afslag 29). De weg volgen en ga bij het tweede verkeerslicht rechtsaf. Volg op de Rondweg de borden Molenzoom. Ga bij het derde verkeerslicht linksaf De Koppeling op. Volg De Koppeling en ga bij de derde rotonde met het bord De Molen linksaf. Doorrijden tot de volgende rotonde (ongeveer 1 km). Het kantoor is aan de rechterkant.

 

 • Vanuit de richting Arnhem

  Neem vanaf de A1 de A27 richting Breda. Verlaat de A27 bij afslag Houten (afslag 29); volg de weg en ga bij het tweede verkeerslicht rechtsaf. Volg op de Rondweg de borden Molenzoom. Ga bij het derde verkeerslicht linksaf De Koppeling op. Volg De Koppeling en ga bij de derde rotonde met het bord De Molen linksaf. Doorrijden tot de volgende rotonde (ongeveer 1 km). Het kantoor is aan de rechterkant.

 

 • Vanuit de richting Arnhem een alternatief om eventuele files bij Utrecht te vermijden

  Neem vanaf de A12 de afslag Bunnik. Ga bij de verkeerslichten rechtsaf onder de snelweg door richting Odijk. Ga na ongeveer 1,5 kilometer rechtsaf bij de verkeerslichten en volg de ANWB-borden richting Houten. Bij de Rondweg linksaf. Neem de tweede afslag rechtsaf, bij de rotonde rechtsaf De Molen inrijden, doorrijden tot volgende rotonde (ongeveer 1 km). Het kantoor is aan de rechterkant.

 

 • Vanuit de richting Den Haag en Amsterdam

  Neem de A12 (richting Arnhem), daarna de parallelbaan van de A12 (Nieuwegein, Utrecht, Houten). Blijf op de parallelbaan rijden en neem de afslag Breda (A27). Verlaat de A27 bij afslag Houten (afslag 29), de weg volgen en ga bij het tweede verkeerslicht rechtsaf. Hou op de Rondweg de borden Molenzoom aan. Bij het derde verkeerslicht linksaf De Koppeling op. Volg De Koppeling en ga bij de derde rotonde met het bord De Molen linksaf. Doorrijden tot de volgende rotonde (ongeveer 1 km). Het kantoor is aan de rechterkant.

 

Parkeren kan op de parkeerplaats achter het gebouw. Deze is met een slagboom afgesloten. Voor het uitrijden is een muntje nodig. De NVD verstrekt deze muntjes.

 

Per openbaar vervoer (per openbaar vervoer is de trein de snelste optie)

 • Per trein naar NS-station Houten: Houten ligt op de lijn Utrecht-Geldermalsen (v.v.).

  Vanaf het station richting busstation lopen, uitgang De Molen. Bij het verlaten van de fietskelder linksaf. Je komt uit op een rotonde. Neem deze linksom. Ons kantoor is in het eerste gebouw aan deze rotonde (totaal ongeveer 2 minuten lopen).

 

 • Per bus: vanaf Utrecht CS: buslijn 47 naar Houten. Uitstappen op het eindpunt. Tegenover is ons kantoor.

 

 • Per bus: vanaf Nieuwegein stadscentrum: buslijn 48 naar Houten. Uitstappen op het eindpunt. Tegenover is ons  kantoor.

 

september 2016