logo NVD

GLI-Helpdesk

Wie beter dan de diëtist kan in de rol van leefstijlcoach mensen van verschillende leeftijden met uiteenlopende doelen en behoeften helpen naar een gezondere leefstijl? Advies geven op basis van gezonde voeding, gezonde eetgewoontes en gezond bewegen is bij uitstek het terrein van de diëtist. Als diëtist ben jij de onmisbare schakel bij het motiveren van mensen naar een gezondere leefstijl, maar natuurlijk ook bij preventie. Met deze helpdesk willen wij je graag stimuleren om jouw rol als leefstijlcoach te pakken en te helpen bij de missie waar we allemaal voor staan: Nederland gezonder maken!

 

In onze GLI-Helpdesk vind je alle informatie die je nodig hebt om een Gecombineerde Leefstijl Interventie te starten: een uitleg over wat de GLI nou precies inhoudt, een overzicht van de verschillende interventies die er zijn, de vergoedingen en tarieven, en wat er nodig is om als diëtist een GLI te starten. Ook vind je er een overzicht van aanbieders in jouw gemeente, factsheets en een stappenplan.

Naar de GLI-helpdesk (exclusief voor leden). 


Heb je een vraag? Stuur deze naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

exclusief voor leden