logo NVD

Reactie VWS op brief GLI

trans

We hebben een reactie ontvangen op de brief die we in juni schreven naar Minister Bruins en Staatssecretaris Blokhuis over de Gecombineerde Leefstijl Interventie. 

Lees meer...

Rol NVD in overleg met zorgverzekeraars

trans

De actie ‘Red de diëtist’ over de contracten van de zorgverzekeraars is voor de NVD geen verrassing. De invloed van zowel diëtisten als de NVD tijdens het contracteringsproces blijkt jaar in jaar uit zeer beperkt te zijn.

Lees meer...

ALV en jaarcongres ouderen

trans
De ALV vind plaats op dinsdag 6 november 2018 in Inn Style Maarssen. Het thema van het congres is 'Ouderen'. 

Lees meer...

Dag van de diëtist - 19 september

trans
Op woensdag 19 september is het de Dag van de diëtist. Een dag die we als beroepsvereniging niet ongemerkt voorbij kunnen laten gaan en waar we ons met z’n allen voor kunnen inzetten om de diëtist in beeld te brengen. Het thema van de dag van de diëtist is ouderen.

Lees meer...

NVD leden werkzaam in de Vrije Vestiging

Begevens 20 februari 2018

 

NVD leden

Ben je werkzaam in de vrije vestiging en dan staat je naam in deze lijst. Zo niet, vul dan de praktijkgegevens in via Mijn NVD > Mijn werkgever > Werkgever toevoegen > Setting : 1e lijns praktijk of 1e lijns praktijk in loondienst en volg het programma. 

 

Niet-NVD leden

Ben je geen NVD lid maar heb je je wel opgegeven voor aansluiting bij het Klachtenloket Paramedici dan staan je gegevens hier.