logo NVD

Cursus DTD alleen in-company

trans

Vanaf 1 september 2011 heeft elke diëtist de wettelijke bevoegdheid om patiënten en cliënten te behandelen zonder dat daar een verwijzing van een arts aan ten grondslag ligt. Het ministerie van VWS stelt geen aanvullende eisen.

Lees meer...

PPN aan tafel met minister Bruins

trans

Het Paramedisch Platform Nederland (PPN), waar de NVD deel van uitmaakt, heeft op 13 februari aan tafel gezeten met minister Bruno Bruins van VWS. Namens de NVD was Anja Evers aanwezig.

Lees meer...

Reactie Blokhuis op GLI-brief

trans

In november hebben we, samen met andere partijen die betrokken zijn bij de GLI, een brief gestuurd naar staatssecretaris Paul Blokhuis.

Lees meer...

Kennisagenda Diëtetiek aangeboden

trans

Op 5 december hebben we de kennisagenda diëtetiek aangeboden aan drs. M.C. Beens, directeur en plaatsvervangend directeur generaal Curatieve Zorg van het ministerie van VWS.

Lees meer...

NVD leden werkzaam in de Vrije Vestiging

Begevens 20 februari 2018

 

NVD leden

Ben je werkzaam in de vrije vestiging en dan staat je naam in deze lijst. Zo niet, vul dan de praktijkgegevens in via Mijn NVD > Mijn werkgever > Werkgever toevoegen > Setting : 1e lijns praktijk of 1e lijns praktijk in loondienst en volg het programma. 

 

Niet-NVD leden

Ben je geen NVD lid maar heb je je wel opgegeven voor aansluiting bij het Klachtenloket Paramedici dan staan je gegevens hier.