logo NVD

Vacature Projectmedewerker

trans

Je zorgt er binnen deze functie voor dat de online kanalen (website en social media) van Dieet dit – Dieet dat actief worden bijgehouden met actuele, inhoudelijk juiste en wervende content. 

De diëtist anno 2018 is de specialist op het gebied van voeding en gedrag in relatie tot ziekte en gezondheid. Met andere woorden: als je een persoonlijk voedingsadvies nodig hebt, moet je bij de diëtist zijn, of je nu gezond bent of ziek.Hè, maar dat was vroeger toch ook al? Ja, dat klopt, maar dat weet nog niet iedereen. Daarom is de NVD in 2013 gestart met de publiekscampagne ‘Dieet dit – Dieet dat’, gericht op consumenten en patiënten. 

 

De belangrijkste doelen van de campagne zijn:

  • Meer consumenten laten weten wat de diëtist te bieden heeft;
  • Meer patiënten de weg naar de diëtist te laten vinden.

Omdat onze huidige collega vertrekt, zoeken we per 1 januari 2019 een diëtist die zijn of haar tanden zet in het verder uitbouwen van het (online) communicatieplan voor de publiekscampagne:

 

Projectmedewerker publiekscampagne
voor 16 tot 20 uur per week


Functie

Online zichtbaar zijn is steeds belangrijker. Zonder goede website en/of een actief social media account besta je voor veel mensen niet eens meer. De online kanalen (website en social media) van Dieet dit – Dieet dat zijn dan ook belangrijke middelen om de diëtist onder de aandacht te brengen bij consumenten en patiënten. Je werkt samen met de communicatiemedewerkers en actieve leden van de NVD en je onderhoudt en coördineert contacten met communicatie- en mediabureaus.


Profiel

Als een echte spin in het web zorg jij dat alles binnen het project goed en soepel verloopt: je hebt contact met interne en externe partijen, creëert content voor de diverse kanalen, reageert op reacties van consumenten en houdt de actualiteit bij op het gebied van voeding en de ontwikkelingen binnen het werk van de diëtist. Je kunt snel schakelen om de diëtist naar voren te schuiven als ontwikkelingen erom vragen.


We zoeken een diëtist met een vlotte pen. Je schrijft correct Nederlands en zet de puntjes op de i. Je hebt kennis van en ervaring met social media, Wordpress, SEO en bij voorkeur online marketing. Voor een analyse van data die je haalt uit Google Analytics en de Facebook Statistieken draai jij je hand niet om. Een aantal jaren werkervaring als diëtist is een pré.


Aanbod

Bij de NVD is geen dag hetzelfde, dus je zult je niet snel vervelen. Het gaat om een tijdelijke functie tot 1 januari 2020, met mogelijkheid tot verlenging. Inschaling vindt plaats volgens CAO ziekenhuizen (indicatie FWG 55) en is afhankelijk van relevante werkervaring. Het kantoor van de NVD is in Houten.

Op het bureau van de NVD werken 15 medewerkers: naast de communicatiemedewerkers werken er beleidsmedewerkers, de redactie van het NTVD, het secretariaat, de ledenadministratie en een directeur.

Informatie
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Helena Smit, projectmedewerker publiekscampagne Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..   

Je kunt je sollicitatie, bestaande uit je motivatie, CV en (een) voorbeeld(en) van teksten, waaruit je ervaring blijkt, sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  Doe dit voor 27 november o.v.v. vacature Projectmedewerker Dieet dit – Dieet dat. Ben je door naar de tweede ronde, dan volgt er nog een schrijfopdracht waarmee jij ons gaat overtuigen dat jij de collega bent die wij zoeken.