logo NVD

De NVD gaat samenwonen

Per 1 december verhuizen wij naar het Huis voor de Gezondheid in Amersfoort, naast het Centraal Station. Dit ‘Huis’ is een open en toegankelijke ontmoetingsplek voor mensen en organisaties. We gaan hier een ruimte delen met de Maag Darm Lever Stichting (MLDS). In het huis 'wonen' nog een aantal gezondheidsfondsen waardoor we nauwer kunnen samenwerken en kennis kunnen delen. 

Het Huis voor de Gezondheid gaan we delen met: de MLDS, het Diabetes Fonds, Stichting MIND (Fonds Psychische Gezondheid), Hepatitis Centrum, Long Alliantie Nederland, de Nederlandse Diabetes Federatie, het Longfonds en Deltaplan Dementie. Met deze organisaties werken we al regelmatig samen en na deze verhuizing zullen we elkaar nog makkelijk en sneller kunnen vinden. Ook het KNGF (het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie) bevindt zich op loopafstand.

Als NVD gaat we de komende tijd 'hybride' werken: een deel thuis en een deel op kantoor. De afgelopen periode heeft laten zien dat dit goed mogelijk is. Hiermee doen we ook een bijdrage aan een beter milieu!

Bereikbaarheid
Het Huis voor de Gezondheid is met het openbaar vervoer zeer goed bereikbaar (het ligt naast het trein- en busstation). Het Huis is geopend van 8.30 tot 17.00 uur. De receptie is op werkdagen bemenst en ontvangt alle gasten. Parkeren kan in de parkeergarage Argonaut of op het P+R-terrein Barchman Wuytierslaan.

Gratis vergaderruimtes voor leden
Via de NVD is het mogelijk om gratis gebruik te maken van de beschikbare vergaderruimtes in het Huis voor de Gezondheid én bij APPR hét brancheburo in Naarden, waar wij onze ledenadministratie en een deel van de financiële administratie hebben ondergebracht.

Heb je interesse om met je netwerk, commissie of werkgroep te overleggen op een van deze locaties? Neem dan contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

Ons tijdelijke adres tot 1 december
Nederlandse Vereniging van Diëtisten
Gooimeer 4-15 | 1411 DC Naarden
Postbus 5135 | 1410 AC Naarden

Op dit adres is onze partner APPR Het Brancheburo gevestigd, ondersteuningsbureau voor verenigingen en stichtingen. 


Al onze emailadressen blijven ongewijzigd net als het telefoonnummer 030 634 62 22.