logo NVD

Over het lidmaatschap

Wat doet de NVD?

Als beroepsvereniging zijn wij er voor de diëtist in de breedste zin van het woord. Ons doel is het positioneren en profileren van de diëtist als dé specialist op het gebied van voeding en gedrag in relatie tot ziekte en gezondheid. Wij voeren overleg met zorgaanbieders, zorgverzekeraars, overheid en patiënten- en consumentenorganisaties om de positie van de diëtist te verbeteren. Daarnaast promoten wij het vak, onderhouden wij contact met de pers en geven wij informatie aan onze leden en het publiek.

 

Meer informatie over het lidmaatschap of aanmelden? Ga dan naar Lid worden.
De tarieven en verschillende mogelijkheden vind je hier

 

Wijzig lidmaatschapsgegevens
Ben je verhuisd, van baan veranderd of een eigen praktijk begonnen? Pas het dan aan in 'Mijn NVD'. De werkgegevens van leden werkzaam in de eerstelijn worden eens per maand doorgegeven aan het Voedingscentrum voor hun module ‘Zoek een diëtist’. De werkgegevens van alle leden kun je vinden in de ledenlijst.

Heb je een digitaal studentlidmaatschap en ben je afgestudeerd? Stuur dan een kopie van je diploma naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Je kunt dan als afgestudeerd lid van alle NVD voordelen gebruik maken.

Opzeggen lidmaatschap
Je kunt je lidmaatschap alleen per kalenderjaar opzeggen. Dit betekent dat je opzegging vóór 1 december bij ons binnen moet zijn. Je ontvangt altijd een bevestiging. Heb je na een week nog niets ontvangen? Neem dan contact met ons op: je opzegging is dan waarschijnlijk niet aangekomen en niet in behandeling genomen. Alleen onze bevestiging telt als bewijs van opzeggen.