logo NVD

NVD bijeenkomsten

Contact met de leden is belangrijk voor ons. Daarom organiseren wij het hele jaar door verschillende bijeenkomsten waar we elkaar kunnen ontmoeten.


ALV
Elke eerste dinsdag van november vindt de ALV met aansluitend symposium plaats. Hier kun je als lid je stem laten horen, op de hoogte blijven van de ontwikkelingen binnen je vakgebied en natuurlijk je collega's ontmoeten.


Diëtistendagen
De diëtistendagen vinden eens in de 5 jaar plaats, de laatste keer was op 8 en 9 april 2016. Tijdens dit congres waar gemiddeld 1000 diëtisten aanwezig zijn, worden de dagen gevuld met presentaties, postersessies, expert meetings, netwerktafels, discussies en een beurs met standhouders.


Netwerkdag
Elk jaar organiseren we voor de netwerken een netwerkdag. We informeren de ruim 35 netwerken wat er landelijk speelt.


Informatiebijeenkomsten
We organiseren regionale informatiebijeenkomsten als er belangrijke onderwerpen spelen die veel vragen oproepen. Meestal bezoeken we een aantal locaties, zodat er altijd een bijeenkomst bij jou in de buurt is.


NVD op locatie
NVD op locatie is een initiatief van de NVD en één van haar sponsoren die plaats vindt bij de sponsor. Samen met de sponsor wordt een programma samengesteld.

 

April 2015