logo NVD

NTVD

Het Nederlands Tijdschrift voor Voeding & Diëtetiek (NTVD) is een uitgave van de Nederlandse Vereniging van Diëtisten (NVD). Het is het vakblad voor diëtisten, en het is interessant voor andere professionals die zich bezighouden met voeding en diëtetiek.

Kennis en opinie
Hoofddoel van het tijdschrift is uitwisseling van kennis en inzichten en meningen op het gebied van voeding en diëtetiek. Het is opiniërend, signalerend, informerend en onafhankelijk. Een wetenschappelijke adviesraad en een redactieraad ondersteunen de redactie. 


Handig zoeken
Het NTVD verschijnt eens per twee maanden met in het voorjaar een extra themanummer. Ook staan de artikelen online. Je kunt ze als NVD-lid en abonnee digitaal lezen en als pdf downloaden op www.ntvd.media. De artikelen zijn vanaf 2015 terug te vinden op rubriek, trefwoord, dossier of auteur, of de pdf van het tijdschrift in z’n geheel in de kiosk.


Nog meer
Naast de artikelen van het NTVD is er op www.ntvd.media nog veel meer te vinden, zoals proefschriften van gepromoveerde diëtisten, blogs, inspirerende praktijkvoorbeelden, boeken en informatie over de netwerken.


Een abonnement?
Leden van de NVD krijgen het NTVD automatisch. Maar er zijn ook andere mogelijkheden, bijvoorbeeld voor studenten en andere geïnteresseerden. Bekijk hier de verschillende abonnementen en prijzen..

Graag adverteren?
Het is natuurlijk aantrekkelijk om te adverteren vaan deze waardevolle inhoud. 

Adverteren naast deze aantrekkelijke en waardevolle inhoud is natuurlijk interessant. Het is ook mogelijk om een flyer bij te sluiten in het NTVD

Meer informatie:
Neem voor meer informatie contact op met de redactie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

April 2019