logo NVD

Wkkgz voor niet-leden

Informatie voor niet NVD-leden
Ook als niet-NVD-lid is het mogelijk om je aan te sluiten bij de geschillenregeling die bij de Stichting Kwaliteitsregister Paramedici is ondergebracht. De kosten voor deze aansluiting zijn € 175,00 excl. BTW per jaar en wordt naar rato per maand verrekend. Heb je interesse dan kun je een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. o.v.v. Wkkgz-aansluiting.

Ben je in dienst bij een NVD werkgever? Dan kom je in aanmerking voor een korting van €50,- op de aansluitkosten van €175,- ex btw.

Stuur hiervoor direct na je aanmelding een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wij verrekenen je korting op de factuur.

 

Stop je met je praktijk, dan is de opzegtermijn 1 maand. Het teveel betaalde bedrag krijg je teruggestort.

Besluit je om NVD lid te worden, dan kan dat per kwartaal. De kosten voor de Wkkgz-aansluiting worden naar rato verrekend met de contributiekosten voor het NVD-lidmaatschap (€ 395,00 per jaar voor volledig betalende leden).

 

Het is alleen mogelijk gebruik te maken van de klachtenfunctionaris en de geschillenregeling als je bent aangesloten. Het is niet mogelijk om je pas aan te sluiten op het moment dat er een klacht is. Daarbij is het van belang om te weten dat het een wettelijke verplichting is om je aan te sluiten bij een regeling.

Wil je als niet NVD-lid aansluiten bij de klachten- en geschillenregeling Paramedici? Vul dan dit formulier in. Door het verzenden van onderstaand formulier ga je akkoord met automatische incasso. Deze incasso wordt na aanmelding verwerkt.

Meer weten?
Klik hier voor meer informatie en uitleg over de Wkkgz-verplichtingen, wat je zelf moet doen en welke hulp de NVD biedt.

 

Wkkgz: Aanmeldformulier Klachten- en geschillencommissie t.b.v. Niet-NVD-leden

Velden met een * zijn verplicht.

Naam*

Voornaam*
Ongeldige invoer

Geslacht*
Ongeldige invoer

Straatnaam*
Ongeldige invoer

Huisnummer*
Ongeldige invoer

Postcode*
Ongeldige invoer

Plaatsnaam*
Ongeldige invoer

Telefoonnummer*
Ongeldige invoer

Emailadres*
Ongeldige invoer

Geboortedatum*
Ongeldige invoer

Geboorteplaats*
Ongeldige invoer

Voeg hier je diploma toe.*
Ongeldige invoer

Praktijknaam*
Ongeldige invoer

Plaats waar de praktijk is gevestigd*
Ongeldige invoer

Kwaliteitsregistratienummer
Ongeldige invoer

Toestemming automatische incasso*
Ongeldige invoer

IBAN rekeningnummer*
Ongeldige invoer