logo NVD

Scholing: Opleiding tot FitStap coach voor diëtisten

Terug

OnderwerpOpleiding tot FitStap coach voor diëtisten
AanbiederKWBN
Datum04-10-2019
Punten0,0
Websitehttp://www.kwbn.nl
Omschrijving

Opleiding tot FitStap coach voor diëtisten
Vrijdag 4 en zaterdag 5 oktober 2019 te Nijmegen

FitStap is het nieuwe beweegprogramma van de Koninklijke Wandel Bond Nederland (KWBN). Naast een beweegdeel (waarvan de basis wandelen is) omvat het programma voeding(sadvies), mental coaching, kennis over chronische aandoeningen en cognitieve fitness. Het doel van FitStap is dat de deelnemers een structurele verandering in hun leefstijl doorvoeren, waardoor hun gezondheid ook op de lange termijn verbetert.
Door als diëtist jouw kennis en vaardigheden uit te breiden op het gebied van o.a. bewegen en cognitieve fitness, ben je in staat jouw dienstverlening te verbreden. Speciaal voor mensen met een achtergrond in voeding én met ervaring in het begeleiden van (sport)groepen, biedt KWBN de opleiding ‘FitStap coach voor diëtisten’ aan.De opleiding ‘FitStap coach voor diëtisten’ is een opleiding op maat, bestaande uit de modulen:

 

-Mentale coaching

-Cognitieve fitness
-Chronische aandoeningen en bewegen
-Wandeltechniek
-FitStap, het programma


Alleen gecertificeerde coaches mogen FitStap aanbieden. De kosten voor de opleiding bedragen: €245. Lees hier alles over de Kansen en kosten. De opleiding wordt door de deelnemers met een 8,5 gewaardeerd.

Wil jij een nog actievere rol spelen in de preventie? Jouw kennis en vaardigheden uitbreiden? Verandering in beweging zetten? Of zoekt jouw vereniging naar een laagdrempelige introductie voor nieuwe leden? Meld je dan aan voor de tweedaagse opleiding ‘FitStap coach’. Heb je vragen? Stuur ze door naar info@fitstap.nl.

Wel interesse maar komt de datum niet goed uit? Op 24 en 25 januari is alweer de volgende FitStap-opleiding.