logo NVD

Scholing: Opleiding tot FitStap coach voor diëtisten van de NVD

Terug

OnderwerpOpleiding tot FitStap coach voor diëtisten van de NVD
AanbiederKWBN
Datum08-03-2019
Punten0,0
Websitehttp://kwbn.nl
Omschrijving

Opleiding tot FitStap coach voor diëtisten van de NVD
Vrijdag 8 en zaterdag 9 maart te Nijmegen

FitStap is het nieuwe beweegprogramma van de Koninklijke Wandel Bond Nederland (KWBN). Naast een beweegdeel (waarvan de basis wandelen is) omvat het programma voeding(sadvies), mental coaching en cognitieve fitness. Het doel van FitStap is dat de deelnemers een structurele verandering in hun leefstijl doorvoeren, waardoor hun gezondheid ook op de lange termijn verbetert. Voor veel deelnemers is FitStap de eerste stap om (weer) in beweging te komen.

De opleiding is bedoeld voor iedereen die zich bezig houdt met leefstijl en ervaring heeft in het trainen van groepen. Door jouw kennis en vaardigheden uit te breiden op het gebied van o.a. wandelen, mentale coaching en cognitieve fitness, ben je in staat jouw dienstverlening te verbreden. Zo kun je al voordat mensen in staat zijn deel te nemen aan sportlessen, hen begeleiden in hun eerste stappen op weg naar een gezondere leefstijl.

De opleiding ‘FitStap coach’ is een opleiding op maat, bestaande uit de modulen:

• Mentale coaching
• Cognitieve fitness
• Chronische aandoeningen en bewegen
• Gezonde voeding
• Wandeltechniek
• FitStap, het programma

Alleen gecertificeerde coaches mogen FitStap onder licentie aanbieden. De kosten voor de opleiding en licentie in het eerste jaar bedragen: €200. Lees hier alles over de Kansen en kosten.
Wil jij een nog actievere rol spelen in de preventie? Jouw kennis en vaardigheden uitbreiden? Verandering in beweging zetten? Meld je dan aan voor de tweedaagse opleiding ‘FitStap coach’. Heb je vragen? Stuur ze door naar info@fitstap.nl.